Justin Bieber & Cody Simpson – Home To Mama (Audio)

Justin Bieber & Cody Simpson – Home To Mama

Justin Bieber experimenteaza cu lucruri noi dupa ce a disparut din topuri in ultima perioada. Cantaretul canadian lanseaza un duet alaturi de Cody Simpson – Home to Mama si promit un album impreuna.

Zvonurile despre o posibila colaborare intre australianul Cody Simposon si baiatul neascultator al industriei muzicale au aparut la inceputul toamnei, cand cei doi au fost in studio impreuna. Inca nu se stie cand acest proiect va aparea oficial, dar piesa e complet diferita de stilul pop-dance pe care Justin Bieber il abordeaza de obicei.

It is a smack bang duets

Muneca

Andreea Balan

Jul

Pepe

Power

SHIVA

PACT

Billboard 2014

Pepe - E vara mea

Dan Bittman

Pepe - Da sau Nu

Iggy Azalea

TamyAndPepe

Pepe 2

Pepe - Sentimente

Pepe - Hai

Pepe - Hai


. Justin has been a good mate of mine for a while. It’s just us writing.”

“He told me he felt like I’d figured myself out and have grown into what he knows I will be so he was like, ‘I see you as that guitarist, singer, songwriter you’ve always wanted to be.’ I play all the guitars on the album, a adaugat cantaretul australian.

Justin Bieber apare putin si fara mult zgomot dupa o perioada foarte tumultoasa a vietii sale in care a ajuns sa fie arestat, sa fie acuzat ca bea si conduce sau ca arunca cu oua in casele vecinilor. Si pentru ca asta nu ar fi fost suficient, a avut si un incident cu Orlando Bloom din care a iesit un pic sifonat. Ultima oara cand se afla in topurile muzicale era la inceputul anului, dupa lansarea single-ului Confident.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com