Justin Bieber a lansat doua melodii noi: We Were Born From This & Hard 2 Face Reality (Audio)

Justin Bieber a lansat in ultimul timp doua melodii pe care vi le prezentam mai jos.

Justin Bieber nu se lasa deloc batut si in ciuda evenimentelor din ultima perioada, vine cu doua piese noi. Hard 2 Face Reality e o balada despre cum o relatie se transforma in ceva serios, iar We Were Born From This e o multumire adusa fanilor sai.

Hard To Face Reality e un featuring cu POo Bear, care a mai lucrat alaturi de Danity Kane si Lupe Fiasco, iar We Were Born For This e o dedicatie pentru toti fanii sai, tot o balada in care chitara joaca rolul principal.

Dupa aceste ultime piese s-ar parea ca Justin Bieber se maturizeaza, creste din punct de vedere muzical si ca alege sa faca fix ce are chef. Evident, acelasi lucru e valabil si pentru viata lui din afara muzicii, tanarul canadian fiin arestat recent pentru ca a condus sub influenta drogurilor si ca ar fi depasit limita de viteza. Procesul inca nu a inceput, dar reactiile au fost imediate si lumea s-a intors impotriva lui inca o data. Chiar si asa, cel mai recent single al sau, Confindent a ajuns pe locul 41 in Billboard Hot 100 si pe locul 4 in UK R&B.

justin bieber

we-were-born-for-this

Sursa Urban

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com