Kaimo K vs. Cold Rush & Katty Heath – Here I Am (Audio)

Kaimo K vs. Cold Rush & Katty Heath – Here I Am

Prima piesa din 2015 a estonianului Kaimo K, unul dintre producatorii nostri trance preferati, este “Here I Am”, o colaborare vocal trance cu “Katty Heath”, la care a contribuit si Cold Rush, un duo trance tot din Estonia.

Au mixat impreuna, si-au remixat intre ei piesele, iar acum a venit vremea pentru prima colaborare a estonienilor Kaimo K si Cold Rush. Au facut echipa cu vocalista Katty Heath din Marea Britanie si au realizat impreuna “Here I Am”, o energica productie vocal trance ce va fi lansata in primele zile ale anului care ne bate la usa.

Daca despre Kaimo K am tot vorbit in ultimul an, acesta fiind prezent in mai toate topurile noastre trance din ultima perioada, pe cei de la cold Rush i-am mentionat pentru prima data in urma cu cateva zile, cand i-am inclus, gratie colaborarii lor “Gravity” cu romanca Danny Claire, in playlistul cu cele mai tari piese romanesti din 2014.

Si Katty Heath ar trebui sa va fie cunoscuta datorita “Stole The Sun”, piesa pe care am promovat-o la inceputul anului in varianta de la Allen & Envy.

“Here I Am” este asteptata pe 5 ianuarie 2015, la label-ul Amsterdam Trance Records al lui Raz Nitzan. Va place piesa?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com