Kaiser Chiefs – My Life (Audio)

Kaiser Chiefs – My Life

Cel de-al treilea single Kaiser Chiefs de pe albumul “Education, Education, Education & War” se numește “My Life”. Videoclipul piesei a fost deja filmat, urmând a fi lansat în curând.

Printre picăturile festivalurilor ce i-au ținut ocupați pe cei de la Kaiser Chiefs s-a strecurat recent și un nou single, intitulat “My Life“. Formația a filmat pe 1 august și un videoclip pentru această piesă, urmând ca în perioada următoare să fie lansat în mediul online.

“My Life” este cel de-al doilea single extras de pe albumul “Education, Education, Education & War“. Materialul discografic a debutat în fruntea topului albumelor din Marea Britanie, staționând pe prima poziție două săptămâni la rând.

“Education, Education, Education & War” este primul album Kaiser Chiefs înregistrat fără toboșarul Nick Hodgson, ce a părăsit trupa anul trecut. Pentru acest disc, formația a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia.

Tracklist “Education, Education, Education & War” – Kaiser Chiefs:

The Factory Gates
Coming Home
Misery Company
Ruffians On Parade
Meanwhile Up In Heaven
One More Last Song
My Life
Bows & Arrows
Cannons
Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. “The Future Is Medieval” a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia. Cel mai popular disc al trupei rămâne “Employment”, primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile “I Predict a Riot”, “Oh My God” și “Everyday I Love You Less and Less”.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com