Kamelia – Te rog (Audio)

Kamelia – Te rog

Kamelia a făcut furori între fanii săi când a lansat, de ziua ei, teaser-ul noii sale piese – Te rog. În cele aproape 3 săptămâni de la postarea teaser-ului video, artista a primit sute de cereri pentru a scoate single-ul cât mai repede.

Momentul mult așteptat a sosit, si iată că artista a lansat Te rog, spre bucuria celor 700 000 de fani care îi sunt alaturi pe rețeaua de socializare. Piesa a fost compusă de Kamelia împreună cu fratele ei, George Hora, și înregistrtă în studioul lor din Timișoara : Studio 66.

Ce sentimente o încearcă pe artistă, la lansarea piesei “Te rog” ne spune chiar ea : “​Sunt foarte emoționată , chiar mai emoționată ca de obicei, deoarece cred foarte mult în piesă și din c​âte am vazut, după postarea teaser-ului, și fanii mei au încredere în ea, ceea ce mă bucură foarte tare . Este o piesă sinceră și simplă, despre iubire și despre întrebările pe care ți le pui atunci când iubești pe cineva. Dar cel mai important, e despre încredere și sper ca ascultătorii să se regăsească în ea.”

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com