Katy Perry – This Is How We Do (Videoclip)

Katy Perry – This Is How We Do

Dupa ce a fost condamnata pentru felul in care si-a imbracat dansatoarele, Katy Perry pune rautatile deoparte si lanseaza clipul pentru This Is How We Do.

Recent Katy Perry a fost critica pentru ca si-a imbracat dansatoarele mumii in costume care cuprind un fund si sani supradimensionati, fiind acuzata ca ar fii rasista. Acum insa, artista americana vine cu un nou videoclip care sa ne mai amuze, cel putin la fel de tare cum a facut-o cu Birthday. Katy apeleaza la street style, cu referiri la cultura afro, cu Respect si Aretha Franklin si e o dedicatie tuturor petrecaretilor.

Cantareata americana sta foarte bine in topurile fanilor, precedentul ei clip, Dark Horse, fiind considerat cel mai popular clip de pe Youtube pe 2014. Acesta e cel de-al cincilea single oficial lansat de pe albumul Prism, discul cu care Katy Perry a avut vanzari dezamagitoare fata de succesul materialului anterior Teenage Dream. Primul single de pe Prism a fost Roar, o piesa cu un clip fun si colorat, despre care gurile rele au spus ca seamana cu Brave al Sarei Bareilles. Urmatorul single a fost Unconditionally, care nu a avut acelasi impact, dar pentru care cantareata a lansat recent un nou clip, in sprijinirea unei cauze umanitare.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com