Kendrick Lamar – I (Videoclip)

Kendrick Lamar – I

Kendrick Lamar vine cu un clip dedicat tuturor celor care au nevoie de putin ajutor in a lupta cu fiecare zi. Pentru I, rapperul din Compton se intoarce in cartier, unde ne prezinta toate persoanejele pe care le-am putea intalni.

De la petrecerea reusita, la care participa toata lumea, la certurile familiale pe care nimeni nu vrea sa le vada, la grupurile care stau pe prispa si se uita la televizor, pana la cei care vor sa isi puna capat zilelor. Clipul pentru I, regizat de Alexandre Moors are un mesaj puternic, iar rapperul a si precizat cui i se adreseaza cu aceasta piesa. In videoclip il vom vedea si pe Mr. Biggs, adica Ronald Isley de la Isley Brothers, de pe a caror piesa That Lady rapperul a realizat un sample.

“I wrote a record for the homies that’s in the penitentiary right now. “And I also wrote a record for these kids that come up to my show with these slashes on their wrists saying they don’t want to live no more.”

Kendrick Lamar se afla in studio pentru a inregistra un nou album si lucreaza alaturi de Dr. Dre, Pharrell si producatorii de la TDE pentru a veni cu un material la fel de bun ca good kid mAAD city, unul dintre cele mai apreciate albume ale anului in care a aparut.

It’s really been a process about me grabbing from these different types of inspirations that I’ve been growing up off of and putting them into my own batch of hip-hop.

Pentru ca lucreaza la noi materiale, Kendrick a aparut doar pe coloana sonora a filmului The Amazing Spiderman 2, alaturi de Alicia Keys si Pharrell pentru piesa It’s On Again. La inceputul anului l-am mai putut asculta alaturi de cei de la Imagine Dragons, care l-au invitat sa cante pe remixul hitului lor Radioactive.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com