KeyPlayer – Interlude (Audio)

KeyPlayer – Interlude

Romanul Claudiu Adam, cunoscut sub numele de scena KeyPlayer, este unul dintre numele fresh de pe scena uplifting trance mondiala, lansand in ultimele luni o multime de release-uri de calitate. Vrea sa incheie anul la fel de bine cu “Interlude”.

Nascut in Sighisoara, Claudiu Adam (aka KeyPlayer) a studiat pianul si produce acum trance atmosferic din San Antonio, Texas. Piesele sale au atras atentia anul acesta unor nume mari ca Aly & Fila sau Armin van Buuren si isi propune sa incheie anul cu succes cu “Interlude”, noul sau single ce va fi lansat la AEZ Recordings.

KeyPlayer este unul dintre putinii romani care produc uplifting trance si efectiv ne-a vrajit anul acesta cu liniile sale melodice. Ascultati “Interlude” si inchideti ochii pe pasajul piesei. Ce bine suna! Ne aduce putin aminte de vechiul sound Daniel Kandi.

In mare parte, despre KeyPlayer am vorbit la pachet cu BluSkay, cateva dintre colaborarile acestora din ultimele luni ce ne-au placut in mod special fiind “Melancholia” si “Lucky Strike”. Sper sa nu se opreasca aici si ii dorim sa ajunga la Who’s Afraid of 138?!. “Interlude” va fi lansata la AEZ Recordings pe 17 noiembrie 2014.

P.S.: KeyPlayer a anuntat de curand ca are o colaborare cu duo-ul Snatt & Vix, piesa urmand a fi inclusa pe albumul de debut al baietilor. Asteptam cu nerabdare acest material de la Snatt & Vix!

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com