KhoMha – Afterall (Audio)

KhoMha – Afterall

KhoMha a avut ani mai buni decat 2014 pe partea de productii personale, insa poate fi iertat datorita “Afterall”, noua sa piesa pe care urmeaza sa o lanseze, desigur, la Coldharbour.

Aflat acum in mijlocul unui turneu mondial care il tine in avioane intre Statele Unite ale Americii si Europa, KhoMha si-a construit cariera sub aripa boss-ului Coldharbour Recordings, nimeni altul decat Markus Schulz. Unele voci sustin ca multe dintre ultimele piese ale lui Markus Schulz beneficiaza de priceperea in studio a lui KhoMha, dar noi nu putem fi siguri decat de faptul ca piesele sale suna “massive”. E si cazul lui “Afterall”, noul sau single.

“Asylum” si “Elektrikute” sunt cele doua titluri lansate de KhoMha in 2014, insa nu ne-au captat atentia astfel incat sa le putem promova aici, pe Urban.ro. In schimb, va putem recomanda doua dintre piesele care l-au bagat pe KhoMha in carti in 2011, respectiv in 2012: ” 507″ si “Vapour”.

“Afterall” se aude in seturile lui Markus tocmai din noiembrie 2013, auzindu-se pe cele mai cunoscute scene din lume: O2 Arena Praga, Future Music Festival Sydney, Ministry of Sound Londra, Electronic Family Amsterdam etc. Data lansarii: 6 octombrie.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com