The Killers feat. Jimmy Kimmel – Joel the Lump of Coal (Videoclip)

The Killers feat. Jimmy Kimmel – Joel the Lump of Coal

The Killers continuă tradiția pieselor de Crăciun începută în 2006 prezentându-ne în pragul sezonului geros un nou colind atipic, în stilul deja binecunoscut. ”Joel the Lump of Coal” este o piesă cu mesaj interpretată cu șarm de solistul Brandon Flowers. Pentru rolul de Moș Crăciun, trupa l-a recrutat pe Jimmy Kimmel.

Membrii The Killers reușesc și anul acesta să scoată din tolba cu surprize pentru Crăciun un single în spiritul tradiției începute în 2006. Pentru ”Joel the Lump of Coal”, formația a apelat la ajutorul lui Jimmy Kimmel, care pozează în rol de Moș Crăciun, contribuind și la ședința de brainstorming de dinaintea înregistrării piesei.

”Jimmy a avut ideea de a face o piesă despre o bucată de cărbune care se duce la un copil obraznic, își dă viața, și se transformă într-un diamant. Mi se pare geniul că scenariul ăsta nu a mai fost folosit până acum”, a declarat Brandon Flowers într-un interviu acordat NME.

Pentru a vă face o idee cu privire la procesul creativ din spatele melodiei, puteți urmări clipul de mai jos.

”Joel the Lump of Coal” este este cea de-a 9-a piesă de Crăciun pentru The Killers, seria anuală de melodii cu tematică de sărbători fiind completată de A Great Big Sled (2006), Don’t Shoot Me Santa (2007), Joseph, Better You Than Me (2008), ¡Happy Birthday Guadalupe! (2009),Boots (2010) și The Cowboy’s Christmas Ball (2011), I Feel It In My Bones (2012) și Christmas In L.A. (2013) . Ca și în anii trecuți, banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com