KLYDE – S.O.S. (Studio Video)

KLYDE – S.O.S.

Dupa ce a spus “Shot me down”, iata ca un nou single, cu un mesaj la fel de pregnant pentru urechea oricarui ascultator, prinde contur in cariera muzicala a lui Klyde.

De aceasta data, S.O.S este titlul celei mai noi productii marca TommoProduction, pentru care artistul face premiera pe Libertatea.ro.

Fostul concurent al show-ului X-Factor a participat la compozitia piesei, pe care a visat-o chiar inainte de a merge in studio, dupa cum si declara:
“Sunt foarte entuziasmat sa va prezint in sfarsit noul meu single S.O.S., in care sunt foarte increzator. Piesa am ales-o impreuna cu echipa de la TommoProduction, careia vreau sa-i multumesc, din nou, pentru toata sustinere, si, imediat dupa ce am terminat facultatea, am venit direct la inregistrari. Piesa a fost initial compusa in limba engleza, dar am adaptat-o in romana, pentru ca am considerat ca este o piesa foarta buna si am dorit sa fie apreciata de un public cat mai larg. Versurile au curs de la sine, iar toata lumea se poate regasi in ele. Totul a mers foarte repede, inclusiv inregistrarile. S.O.S. este potrivita pentru toamna, vorbeste despre o relatie care nu mai merge si de dorinta de a fi salvata, de aici si expresia ‘Save Our Souls (S.O.S.)’ . Single-ul are o poveste ciudata, deoarece am visat noaptea linia melodica, dupa care am inregistrat-o repede pe telefon ca sa nu o uit . Nu sunt o persoana superstitioasa, dar consider ca este un semn in plus ca S.O.S. va fi printre hiturile toamnei din acest an. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie si astept parerile voastre pe pagina mea oficiala KLYDE Official !”, ne-a declarat Klyde.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com