Krem – Cand Rasare Soarele (Audio)

KREM, celebrul rapper care în urmă cu doi ani cucerea publicul din întreaga țară pe scena show-ului “Românii au talent”, vine cu prima sa piesă solo, numită “Cand Rasare Soarele”. După ce anul trecut s-a bucurat de succes în urma colaborării cu Red Blonde, pentru super hit-ul fetelor BLL( Belele), KREM ne prezintă single-ul sau, perfect pentru vară.

Artist Mango Records, VJ al unui cunoscut post tv muzical si actor intr-o noua emisiune de comedie, ce va avea premiera in toamna, KREM își lansează azi noul single, pentru care acesta a compus versurile, muzica fiind semnată de Dorian Oswin.

“Când rasare soarele” reprezintă o muncă de echipă, vocile feminine care apar pe noua piesă a lui KREM, fiind ale câtorva dintre artistele Mango Records.

La scurt timp după ce am semnat cu Mango Records, am vizitat studioul de înregistrări pentru a lucra cu Dorian Oswin (un producător foarte talentat și deschis, membru al echipei Mango) la primul single. În arhiva sa muzicală avea mai multe beat-uri care mi-au stârnit curiozitatea, însă când l-am auzit pe cel de la CRS, m-am entuziasmat și am început să rimez de nebun prin studio. Atunci a ieșit ideea cu soarele ce rasare, m-am liniștit, am scris piesa și am trecut periodic pe la studio pentru îmbunătățiri.

Îmi place foarte mult cum a ieșit produsul final, e o piesă bună, aerisită, de sezon, creată cu scopul de a ne rupe de cotidian și de haos. 🙂

Mi-aș dori să devină coloana sonoră a oricărui drum spre mare/munte/concediu în genere. Mulțumesc mult echipelor Mango Records și Junky SIZE Agency!” a declarat KREM.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com