Krem feat. Adina – Doare (Audio)

Krem feat. Adina – Doare

KREM si-a pus viata pe note muzicale in cel mai nou single al sau – “Doare”, feat Adina de la Heaven. Rapperul cunoscut pentru aparitia de la Romanii au talent revine!

“Doare” s-a nascut din dorinta de a realiza un “follow up” al single-ului “Cand Rasare Soarele”. In laboratorul de productie, sub egida Mango Records, Dorian Oswin a venit cu propunerea de instrumental. Am realizat impreuna ca necesita o tema usor atipica stilului meu, mai serioasa, mai autumnala. In procesul creatiei, m-a rascolit o stare demult apusa, dar neconsumata, legata de relatia cu tatal meu. Acum am 25, sunt bine, familia mea e bine, a lui la fel… Am scris insa piesa pentru ca nu am atacat niciodata serios subiectul, iar acum se pare ca m-a ales, a vorbit un demon launtric. Nu mai tin legatura cu tata, stiu doar ca e fericit alaturi de ai sai. Regret ca nu a ramas alaturi de noi, fiindca as fi avut ce invata practic de la el, tin minte ca era barbat misto, cu stil. Altfel, multumesc mamei ca si-a insusit cu mega succes si rolul de tata, Aidei, sora mea, familiei si rudelor pentru educatia aleasa si sprijinul acordat. Ideea colaborarii cu Adina, pe care am imbratisat-o cu drag, a venit din partea echipei Mango, dupa ce am ascultat refrenul puternic pe care ea l-a inregistrat. Sunt foarte incantat de produsul final, ma bucur ca ne-am unit fortele! Dedic piesa tuturor celor care au trait sau inca traiesc din nefericire, astfel de drame. Pace!, povesteste KREM.

Am fost foarte incantata atunci cand am primit propunerea din partea celor de la Mango Records de a colabora cu KREM pentru piesa “Doare”. Mi s-a parut foarte buna ideea, mai ales ca imi place KREM ca artist, dar si mesajul piesei in care sunt absolut sigura ca foarte multi adolescenti ce au avut parte de o astfel de exterienta, se vor regasi, declara Adina

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com