Kylie Minogue – I Was Gonna Cancel (Videoclip)

Kylie Minogue a dezvăluit videocliul celui de-al doilea single extras de pe albumul “Kiss Me Once”. Piesa se numește “I Was Gonna Cancel” și a fost compusă și produsă de Pharrell Williams.

“Videoclipul prezintă o viziune abstractă asupra rutinei zilnice și a felului în care cu toții încercăm să depășim obstacolele ce ne apar în cale. Chiar dacă piesa este inspirată dintr-o experiență reală, prin care am trecut atunci când am înregistrat melodia cu Pharrell, clipul are o abordare conceptuală și îmi place că arată oarecum suprarealist. M-am simțit ca și cum aș fi direcționat oamenii în trafic, gândindu-mă totodată la felul în care cu toții încercăm să ne găsim locul și direcția în fiecare zi a vieții noastre”, a povestit Kylie Minogue.

I Was Gonna Cancel” este compusă și produsă de  Pharrell, fiind inspirată de o situație ironică: Kylie a vrut inițial să renunțe la sesiunea de înregistrări pentru această piesă din cauza unei zile proaste. Într-un interviu acordat recent, artista spune că pentru ea situația este amuzantă tocmai pentru că în general nu își anulează întâlnirile.

“Nu îmi anulez întâlnirile de obicei, tocmai asta este partea amuzantă. Îmi impun limite incedibile mereu în așa fel încât să nu fie nevoie să refuz. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei din jur. E ceva neobișnuit pentru mine. Din acest motiv nu am anulat până la urmă întâlnirea și am venit la muncă. M-am făcut însă de râs, pentru că am avut o zi foarte proastă.”

Albumul “Kiss Me Once” este primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, contractul fiind semnat în 2013. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții. Discul a debutat pe locul 2 în topul albumelor din UK.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com