Kylie Minogue – I Was Gonna Cancel (Lyric video)

Kylie Minogue a lansat un lyric video pentru melodia “I Was Gonna Cancel”.

Kylie Minogue începe promovarea celui de-al doilea single de pe albumul “Kiss Me Once” prin lansarea unui lyric video.I Was Gonna Cancel” este o piesă compusă și produsă de Pharrell Williams.

Cel de-al treilea sezon The Voice UK s-a încheiat și odată cu el s-au stins și luminile reflectoarelor ce i-au menținut în atenția publicului pe cei 4 jurați. Kylie Minogue, aflată la primul său sezon în juriul emisiunii, s-a bucurat de aprecieri din partea presei, mulți considerând că prezența sa în echipa The Voice a ridicat ratingul show-ului. Emisiunea a fost de asemenea un motor de promovare pentru Kylie, artista interpretând în semifinale piesa “Into The Blue” de pe noul album ”Kiss Me Once“.

Până la următorul sezon The Voice, diva australiană continuă promovarea discului cu sprijinul lui Pharrell Williams. Cel de-al doilea extras, ”I Was Gonna Cancel“, este compus și produs de  Pharrell, fiind inspirat de o situație ironică: Kylie a avrut inițial să renunțe la sesiunea de înregistrări pentru această piesă din cauza unei zile proaste. Într-un interviu acordat recent, artista spune că pentru ea situația este amuzantă tocmai pentru că în general nu își anulează întâlnirile.

“Nu îmi anulez întâlnirile de obicei, tocmai asta este partea amuzantă. Îmi impun limite incedibile mereu în așa fel încât să nu fie nevoie să refuz. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei din jur. E ceva neobișnuit pentru mine. Din acest motiv nu am anulat până la urmă întâlnirea și am venit la muncă. M-am făcut însă de râs, pentru că am avut o zi foarte proastă.”

Albumul ”Kiss Me Once” este primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, contractul fiind semnat în 2013. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții. Discul a debutat pe locul 2 în topul albumelor din UK.

SURSA infoMusic

 

Vizioneaza mai jos .

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com