Lady Gaga, violata si agresata in videoclipul Do What You Want (Video)

Do What You Want a fost lansat drept single de promovare al albumului ARTpop, insa Lady Gaga nu a mai lansat oficial videoclipul cu R. Kelly. Totusi, acum vedem si de ce, intr-un vizual foarte obraznic.

lady gaga

Materialul pare sa fi mers pe ideea de poveste, iar Gaga l-a adus in videoclip inclusiv pe Terry Richardson, fotograful cunoscut pentru pozele sale in care modelele sunt goale sau apar in tinute provocatoare. Din filmuletul prezentat de TMZ Mother Monster pare sa fie mers pe ideea de videoclip amuzant si totusi plin de cadre interzise pe timpul zilei la TV.

Gaga e agresata, bruscata, violata, totul intr-un material foarte grafic care ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut. Zvonurile spun ca videoclipul nu mai fost lansat pentru ca R. Kelly a fost implicat intr-un proces de viol si agresiune sexuala, iar Terry Richardson are reputatia fotografului care cere sex contra unor sedinte foto publicate in reviste importante. Totusi, in aceeasi perioada in care Do What You Want era in promovare, Gaga dadea de pamant cu managementul pe care il acuza de sabotaj si ca nu i-a urmarit interesele, fiind mai degraba preocupat sa faca bani de pe urma ei si nu impreuna cu ea.

Cu siguranta videoclipul nu a scapat pe internet intamplator, Gaga are nevoie de atentie deoarece cariera ei este la un punct minim.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com