Lana Del Rey are 4 remixuri pentru melodia West Coast (Audio)

Pentru a alimenta nerăbdarea fanilor de a-i asculta noile piese, Lana Del Rey a lansat pe YouTube 4 remixuri după noul său single, “West Coast”. Piesa este primul extras de pe albumul “Ultraviolence”, ce va apărea pe piață anul acesta.

Deși în februarie Lana Del Rey sugera că noul albumUltraviolence” va apărea pe piață pe 1 mai, lansarea discului mai întârzie puțin. Cert este că o campanie de promovare a materialului se află în plină desfășurare. Panouri publicitare imense au fost montate în  Brooklyn, New York, anunțând că așteptarea fanilor se va încheia în curând.

Recent, artista a dezvăluit tracklistul și coperta albumului “Ultraviolence“. Data oficială a lansării discului nu a fost anunțată încă, însă conform zvonurilor din presă acesta ar putea apărea pe piață în luna iunie.

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, “A Clockwork Orange“. Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un “sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta”.

“Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui”, a declarat Lana Del Rey.

Pentru “Ultraviolence“, artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, “Born to Die” (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Primul single extras de pe disc, “West Coast“, are 4 remixuri oficiale, realizate de William Carl Jr, Four Tet, en Ven, respectiv Camo & Krooked. Noile versiuni ale piesei au fost publicate pe canalul oficial de YouTube al artistei.

Lana Del Rey – West Coast (William Carl Jr Remix)

Lana Del Rey – West Coast (Four Tet Remix)

Lana Del Rey – West Coast (Ten Ven Remix )

Lana Del Rey – West Coast (Camo & Krooked Remix)

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com