Lana del Rey – I Can Fly – Big Eyes (Doua noi melodii) -Audio-

Lana del Rey – I Can Fly – Big Eyes

Lana del Rey ne ofera piesele pe care le-a inregistrat pentru cel mai recent film al lui Tim Burton. Big Eyes si I Can Fly Now sunt doua trackuri pe care cantareata le-a compus inspirata de tema filmului, iar rezultatul pare sa se potriveasca foarte bine cu povestea peliculei.

Piesa I Can Fly descrie senzatia unei pasari care zboara prima oara dupa ce a stat in cusca multa vreme, o paralela la personajul principal al filmului, care a stat ani in sir sub dominatia sotului. Cantareat nu se dezice de stilul care a consacrat-o, iar efectul e pe masura. Big Eyes va aparea ca tema recurenta in intregul film si le puteti asculta pe amadoua mai jos.

Nu e pentru prima oara cand Lana del Rey canta pe coloana sonora a unui film, recent am putut sa o ascultam pe The Great Gatsby, o productie semnata de Jay Z, care a reunit o multime de nume importante din muzica cu aceasta ocazie. Young and Beautiful a stat timp de 21 de saptamani in Hot 100, insa a urcat doar pana pe locul 22. Anul acesta, Lana del Rey a ajuns pe prima pozitie in topu Billboard 200 odata cu lansarea albumului Ultraviolence.

Lana Del Rey – I Can Fly

Lana Del Rey – Big Eyes

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com