Lana Del Rey – Shades Of Cool (Videoclip)

Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei “Shades Of Cool”. Single-ul cu aer Bond este cel de-al doilea extras de pe albumul “Ultraviolence” și este compus de Lana Del Rey împreună cu Rick Nowel.

Lana Del Rey continuă promovarea noului disc “Ultraviolence” prin lansarea unui teaser al videoclipului “Shades Of Cool“. Piesa are același aer vintage cu care ne-a obișnuit artista, părând a fi desprinsă de pe coloana sonoră a unui film cu Marlon Brando.
“Ultraviolence” a fost lansat pe 16 iunie 2014. Materialul include 11 piese în varianta standard și 3 melodii bonus.

 

Tracklist “Ultraviolence” – Lana Del Rey:

 1. “Cruel World”
 2. “Ultraviolence”
 3. “Shades of Cool”
 4. “Brooklyn Baby”
 5. “West Coast”
 6. “Sad Girl”
 7. “Pretty When You Cry”
 8. “Money Power Glory”
 9. “Fucked My Way Up to the Top”
 10. “Old Money”
 11. “The Other Woman”

Bonus Tracks

 1. “Black Beauty”
 2. “Guns and Roses”
 3. “Florida Kilos”

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, “A Clockwork Orange“. Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un “sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta”.
“Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui”, a declarat Lana Del Rey.
Pentru “Ultraviolence“, artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, “Born to Die” (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com