Lana Del Rey – West Coast (Videoclip)

Lana Del Rey a lansat videoclipul pentru melodia “West Coast”.

După teasere criptice și numeroase piese apărute pe internet, Lana Del Rey a lansat “West Coast”, primul videoclip de pe noul album, “Ultraviolence”.

Deși multe dintre informațiile legate de muzica Lanei Del Rey apar pe internet fără a exista o comunicare oficială, din când în când mai sunt dezvăluite și detalii direct de la sursă. Piesa “West Coast“, ce a circulat o vreme pe internet, a fost confirmată ca single oficial chiar de către artistă.

Noul album “Ultraviolence” nu are încă o dată oficială de lansare iar in februarie, artista sugera că materialul va apărea pe piață pe 1 mai, informația nefiind însă confirmată ulterior. Cert este că o campanie de promovare a discului se află în plină desfășurare. Panouri publicitare imense au fost montate în  Brooklyn, New York, anunțând că așteptarea fanilor se va încheia în curând. Se pare ca discul va fi lansat luna viitoare insa nu a fost anuntat oficial.

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, “A Clockwork Orange“. Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un “sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta”.

“Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui”, a declarat Lana Del Rey.

Pentru “Ultraviolence“, artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, “Born to Die” (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com