Lea Michele – Let It Go (Glee version) -Audio-

Lea Michele – Let It Go (Glee version)

Lea Michele face un cover dupa una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut, Let It Go. Coverul realizat pentru serialul Glee e cu atat mai interesant de ascultat cu cat actrita Idina Menzel joaca in serial rolul mamei lui Rachel, personajul interpretat de Lea Michele.

De altfel, au exista voci care au spus ca cele doua cantarete si actrite au un stil similar, asa ca ramane sa vedeti daca Let It Go in varianta Lea Michele se apropie de originalul care a isterizat o multime de copii si parinti in anul care se incheie.

Originalul Let It Go a ajuns pe locul 6 in Billboard Hot 100 si a castigat premiul Oscar pentru Best Original Soundtrack anul acesta. De altfel, coloana sonora a filmului Frozen a fost unul dintre cele mai bine vandute albume ale anului si a ramas in topul Billboard saptamani la rand, inainte unor discuri ale unor artisti consacrati. Tot anul acesta, Lea Michele si-a lansat albumul de debut, Louder, un material personal la care a lucrat inclusiv cu Sia. Primul single a fost Cannonball, urmat de On My Way, insa nici una dintre piese nu a reusit sa urce prea mult in topurile muzicale, in ciuda promovarii de care au avut parte.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com