Leighton Meester – Heartstrings (Videoclip)

Leighton Meester – Heartstrings

Leighton Meester se pare ca in final are timp sa se ocupe de albumul ei de debut si lanseaza un prim clip- Heartstrings. Videoclipul din imagine o prezinta pe actrita din Gossip Girl intr-o multime de tinute, iar rezultatul e colorat si simpatic.

Actrita a schimbat directia de la muzica pop la ceva mai cult, iar Heartstrings e o piesa care aduce mai degraba a stilul lui Tori Amos si Joni Mitchell, dupa ce in urma cu cativa ani a incercat intai pop – Somebody to Love siYour Love is A Drug – si apoi country – Words I Couldn’t Say.

Dupa mai multe incercari, inca din 2009, actrita a ajuns in final la reteta ideala pentru albumul de debut, iar LP-ul contine 9 piese scrise alaturi de Jeff Trott, Heartstrings fiind primul single ce promoveaza acest disc.

‘Heartstrings’ speaks to vibe and encompasses a lot of the themes of the rest of the album. It’s been a long time coming and I’m very excited to finally release it.”

Leighton Meester si-a aratat pentru prima oara calitatile vocale in filmul Country Song, iar in luna septembrie a incheiat productia pentru Of Mice and Men de pe Broadway, intrand in studio pentru a finaliza albumul Heartstrings.

Actrita nu e singura care isi dezvolta latura muzicala – Lea Michele din Glee a venit si ea anul acesta cu un prim album solo. Primul single a fost Cannonball, urmat de On My Way, insa desi albumul a avut o latura personala si piese compuse de Sia si chiar Katy Perry, buzz-ul pentru Louder nu a durat foarte mult.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com