Lenny Kravitz – The Chamber (Lyric Video)

Lenny Kravitz a lansat un lyric video pentru “The Chamber”, single-ul central al noului album “Strut”. Piesa produsă de Thomas Kirk oferă fanilor lui Lenny gustul unui sound diferit, indicând direcția celui de-al 10-lea material discografic.

După aproape 3 ani de așteptare, cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz este finalizat. Discul va apărea pe piață pe 22 septembrie 2014, primul single dezvăluit fiind “The Chamber“.

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

“Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll – este brut, are soul și s-a închegat destul de repede.” – Lenny Kravitz

Tracklist “Strut” – Lenny Kravitz

1 Sex
2 The Chamber
3 Dirty White Boots
4 New York City
5 The Pleasure and the Pain
6 Strut
7 Frankenstein
8 She’s a Beast
9 I’m a Believer
10 Happy Birthday
11 I Never Want To Let You Down
12 Ooo Baby Baby

Noul single “The Chamber” este promovat printr-un lyric video regizat și produs de Thomas Kirk. Piesa poate fi achiziționată de pe iTunes la prețul de 1.29 euro.

Sursa infoMusic

One Response to Lenny Kravitz – The Chamber (Lyric Video)

  1. […] un videoclip cu scenariu de film, regizat de Anthony Mandler pentru single-ul “The Chamber“, Lenny Kravitz continuă promovarea albumului “Strut” prin dezvăluirea unui single nou – […]

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com