Lenny Kravitz – New York City (Videoclip)

Lenny Kravitz – New York City

Lenny Kravitz a lansat videoclipul noului single ”New York City”, ce îi oferă muzicianului prilejul de a colinda străzile orașului pe care îl iubește. Piesa este extrasă de pe albumul ”Strut”.

După un videoclip cu scenariu de film, regizat de Anthony Mandler pentru single-ul “The Chamber“, Lenny Kravitz continuă promovarea albumului “Strut” prin lansarea unui nou clip – “New York City“. Vizualul îi permite muzicianului să prezinte publicului frumusețea orașului New York, de la străzile aglomerate și clădirile înalte la oamenii ce se bucură de viața pe care o trăiesc aici.

Noul material discografic “Strut” poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

“Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll – este brut, are soul și s-a închegat destul de repede.” – Lenny Kravitz

Tracklist “Strut” – Lenny Kravitz

Sex
The Chamber
Dirty White Boots
New York City
The Pleasure and the Pain
Strut
Frankenstein
She’s a Beast
I’m a Believer
Happy Birthday
I Never Want To Let You Down
Ooo Baby Baby

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com