Lenny Kravitz – The Pleasure and the Pain (Audio)

Lenny Kravitz – The Pleasure and the Pain

Lenny Kravitz dezvăluie publicului o nouă filă a albumului “Strut”. “The Pleasure and the Pain” este o piesă ce reamintește fanilor, încă o dată, cât de bine sună rock-ul clasic și totuși modern al lui Lenny.

După un videoclip cu scenariu de film, regizat de Anthony Mandler pentru single-ul “The Chamber“, Lenny Kravitz continuă promovarea albumului “Strut” prin dezvăluirea unui single nou – “The Pleasure and the Pain“. Aceasta este cea de-a 5-a piesă pe care fanii o pot asculta gratuit, înainte de lansarea discului programată pentru data de 22 septembrie 2014.

Noul material discografic “Strut” poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

“Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll – este brut, are soul și s-a închegat destul de repede.” – Lenny Kravitz

Tracklist “Strut” – Lenny Kravitz

Sex
The Chamber
Dirty White Boots
New York City
The Pleasure and the Pain
Strut
Frankenstein
She’s a Beast
I’m a Believer
Happy Birthday
I Never Want To Let You Down
Ooo Baby Baby

Lenny Kravitz este unul din cei mai proeminenți muzicieni ai tuturor timpurilor. Influențat de artiști de jazz precum Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan sau Miles Davis a învățat de mic să cânte la chitară și pian. Devine cunoscut după ce compune, alături de Ingrid Chavez, piesa “Justify my Love”, care este inclusă pe albumul “Immaculate Collection” lansat în 1990 de Madonna. În 2002 avea în palmares patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei “Best Male Rock Vocal Performance”.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com