Lenny Kravitz – Strut (Audio)

Lenny Kravitz – Strut

Lenny Kravitz a lansat un single intitulat “Strut”. Piesa dă titlul noului album al artistului, ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

După aproape 3 ani de așteptare, cel de-al 10-lea album Lenny Kravitz este finalizat. “Strut” va apărea pe piață pe 22 septembrie 2014, fanii având ocazia de a asculta deja două single-uri: “The Chamber” și “Sex“. Cel de-al 3-lea extras este “Strut“, piesa ce dă titlul discului.

Noul material discografic poartă amprenta Lenny Kravitz de la instrumentație până la producție. Artistul a înregistrat părțile de chitară, bas, clape, tobe și alte instrumente de percuție, implicându-se și în producția pieselor. Retușurile finale au fost realizate de Bob Clearmountain, ce a mai colaborat cu David Bowie, Rolling Stones, Bruce Springsteen.

“Acest album mi-a reamintit ce anume iubesc atât de mult în privința muzicii. M-a readus la sentimentele pe care le aveam în liceu. Este un album cu adevărat rock and roll – este brut, are soul și s-a închegat destul de repede.” – Lenny Kravitz

Tracklist “Strut” – Lenny Kravitz:

Sex
The Chamber
Dirty White Boots
New York City
The Pleasure and the Pain
Strut
Frankenstein
She’s a Beast
I’m a Believer
Happy Birthday
I Never Want to Let You Down
Ooh Baby Baby

Bonus Track Version

Sweet Gitchey Rose
Can’t Stop Thinkin’ ‘Bout You

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com