Leonard Cohen – Almost Like the Blues (Audio)

Leonard Cohen – Almost Like the Blues

Leonard Cohen a dezvăluit prima piesă de pe noul album “Popular Problems”. Noul single se numește “Almost Like the Blues” și poate fi ascultat în articol.

Pensionarea nu este o opțiune pentru Leonard Cohen nici măcar în apropierea vârstei de 80 de ani. Pe 23 septembrie 2014, artistul va lansa un nou album intitulat “Popular Problems“. Materialul este produs de Patrick Leonard și compus integral din compoziții noi.

Data lansării acestui nou disc nu a fost aleasă întâmplător. Pe 22 septembrie, respectiv cu o zi înainte de apariția pe piață a albumului, Leonard Cohen va sărbători împlinirea vârstei de 80 de ani, discul fiind astfel unul aniversar.

“Încă o dată, Leonard Cohen a depășit barierele industriei muzicale prin creativitatea sa. Aceste 9 piese sunt sublime, toate având spiritul unicității. Suntem încântați și onorați să celebrăm acest album aniversar alături de el”, a declarat directorul casei de discuri Columbia Records, Rob Stringer.

Tracklist “Popular Problems” – Leonard Cohen

“Slow”
“Almost Like The Blues”
“Samson In New Orleans”
“A Street”
“Did I Ever Love You”
“My Oh My”
“Nevermind”
“Born In Chains”
“You Got Me Singing”

Prima piesă dezvăluită de pe acest nou album Leonard Cohen se numește “Almost Like the Blues” și poate fi ascultată mai jos.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com