Les Elephants Bizarres a lansat albumul “Zoologic”

Les Elephants Bizarres a lansat albumul “Zoologic” în Club Colectiv acesta fiind cel de-al doi-lea material discografic al trupei.

Lansarea albumului a avut loc in data de 29 Martie 2014 in Club Colectiv unde trupa a sustinut si un concert. Albumul “Zoologic” contine 12 melodii si un remix. Cateva melodii din album va sunt deja cunoscute, melodii ca “Nu ma opri“, “Wish (You’re Here)” si “In Culori“, iar albumul il puteti achizitiona incepand cu data de 2 Aprilie din magazinele de specialitate.

“A trecut ceva vreme de la primul album, iar in aceasta perioada am cautat sa ajungem la formula ideala de turma. Nu am iesit pe piata cu un album fizic, insa, in tot acest timp, ne-am tinut elefantii aproape scotand single-uri de care suntem mandri si pe care publicul le-a apreciat si fredonat in ultimii ani. 2014 este anul “Zoologic” pentru noi, iar albumul acesta include cea mai buna varianta muzicala a noastra, pentru noi este best-of-ul ultimilor doi ani din viata trupei.” – Les Elephants Bizarres

 

Vizioneaza mai jos cele trei single-uri.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com