Lil Kim – Identity Theft (Audio)

Lil Kim – Identity Theft

Lil Kim e invidioasa pe succesul lui Nicki Minaj si porneste din nou scandalul dintre ele printr-o piesa postata online: “Identity Theft”.

LIL KIM VS_NICKI MINAJ

Colajul foto de mai sus e cea mai simpla dovada ca Nicki Minaj a copiat multe din lucrurile facute de Lil Kim. De altfel, intreaga ei cariera este o imitatie sau o preluare a lucrurilor incercate pentru prima data de Lil Kim in anii 2000.

Diferenta o face faptul ca industria hip-hop beneficiaza de mai multa atentie, a intrat in mainstram si sunt bagati mai multi bani, ceea ce se poate vedea din calitatea unor aparitii. O alta diferenta e faptul ca Minaj este un adevarat popstar ce pozeaza in rapper. Tot ceea ce o inconjoara este pop insa discursul e din rap.

Desi scandalul dintre Lil Kim si Nicki Minaj a fost exploatat de presa si de ele pana cand toata lumea s-a plictisit, Lil Kim nu poate sa treaca peste succesul urias si noile recorduri pe care le stabileste succesoarea ei. Dupa ce a incercat sa strice remixul cu Beyonce pentru Flawless, Lil Kim vine cu Indentity Theft. Asculta mai jos!

Invidia lui Lil Kim a pornit, cu siguranta, de la succesul trackului ANACONDA ce a ajuns repede no.1 si a debutat si in Billboard Hot 100! Ceea ce nu poate sa inteleaga si sa accepte Lil Kim este ca nu o poate opri pe Minaj si ar ajuta-o mai mult daca s-ar concentra pe piese noi si nu pe scandaluri.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com