Linkin Park – Guilty All The Same (feat. Rakim) -Audio-

Linkin Park  a lnsat o noua melodie “Guilty All The Same“.

Guilty All The Same” este primul single de pe viitorul album al trupei , album care momentan este in lucru.

Melodia este o colaborare cu rapper-ul Rakim ceea ce o face si mai interesanta.

“Am ales aceasta piesa ca prim single pentru ca am considerat ca ofera o buna perspectiva asupra ADN-ului noului album pe care îl vom lansa in aceasta vara. Rakim este unul dintre idolii mei. Daca intri in ritmul curat-ragusit al felului sau de a interpreta si in tematica piesei, ceea ce face el pare floare la ureche. E un fel de echivalent al lui Steve Vai pe partea de rap”, a povestit Mike Shinoda pentru CBS.

Despre viitorul album, Mike a declarat :

“In urma cu cateva luni lucram la cateva demo-uri si am realizat ca suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multa muzica indie…Si in acelasi timp ascultam demo-urile si m-am gandit ca nu vreau sa fac ceva care sa sune asa. Ce anume lipseste de pe posturile de radio si ce anume ma entuziasmeaza si ar putea completa acest gol? Plecand de la aceasta idee am ajuns la compozitiile de pe noul album. Este mai zgomotos si mai visceral decat orice am facut in ultima perioada. Si suntem cu totii foarte mandri de asta”

>Viitorul album al trupei Linkin Park va fi cel de-al 6-lea din cariera.

“Trupa experimenteaza acum cu tot felul de lucruri noi. In primul rand, nu mai suntem in acelasi studio. Toate albumele precedente (Mai puțin MTM) au fost inregistrate in acelasi studio; nu e si cazul acestui album. Toate discurile precedente au fost facute cu un producator extern – acesta este produs de noi aproape integral.”

 

Asculta mai jos si spune-ti parerea .

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com