Liviu Hodor & Mona – Tic Tac (Lyric video)

Liviu Hodor a lansat impreuna cu Mona melodia “Tic Tac ” iar o data cu ea vine si un lyric video.

Liviu Hodor si Mona lanseaza o piesa catchy, unul din potentialele hituri ale verii 2014 compuse de Adrian Sina de la Akcent.

„Ne-am intalnit la studio, mi-a aratat un draft al piesei, mi-a placut mult si am decis sa lucram impreuna. E o piesa optimista, despre genul acela de intamplari din viata de care trebuie sa te bucuri cu adevarat. Nu stim cand vom filma clipul, poate chiar de 1 mai. Dar sigur filmarile vor avea loc la mare!”, completeaza Liviu Hodor.

Single-ul “Tic Tac” transforma tristetea rezultata din pierderea fericirii, ce se regasea in piesa „Unde-i dragostea”, in speranta unui nou inceput. Compozitia si productia sunt semnate de Adrian Sina la Premium Artist.

„Tic Tac vorbeste despre secundele, minutele, orele, zilele, anii, intamplarile si experientele ce trebuie traite intens, despre atitudinea pozitiva care ne face viata frumoasa si implinita, dar mai mult decat orice, aminteste cat de importanta este dragostea”, adauga Mona.

Liviu Hodor si Mona, una dintre cele mai frumoase colaborari din muzica romaneasca, au lansat hituri doua mari hituri: “Je t’aime” si “Sweet love”.

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com