Liviu Teodorescu – Un Loc In Viata Ta (Videoclip)

Liviu Teodorescu – Un Loc In Viata Ta

După ce anul trecut venea cu „Esti Piesă”, videoclip care a stat în playlisturile televiziunilor muzicale câteva luni la rând, Liviu Teodorescu lansează o nouă piesă marca DeMoga Music: „Un loc în viaţa ta”, care vine la pachet cu un videoclip în regia lui Iulian Moga.

Videoclipul s-a filmat în afara Bucureştiului, într-o casă cochetă, destinată tinerilor proaspăt căsătoriţi, care vor să-şi petreacă „săptămâna de miere” într-un cadru pitoresc şi rural. Clipul prezintă o poveste tumultoasă de iubire: ea este mai tot timpul nemulţumită şi pusă pe ceartă, dar și mult prea ocupată ca să-și facă timp pentru dragostea lor, pe când el vede lucrurile mult mai simplu. Tot ce vrea el este „un loc în viaţa ei”.

”Single-ul “Un loc în viața ta” este despre toate cuplurile de îndrăgostiți care, inevitabil, se vor regăsi în versuri. Povestea din clip nu e una neobișnuită: ea îmi reproșează tot ce nu fac și tot ce aș putea fi și nu sunt, iar eu tac și nu fac decât să o iubesc în continuare. După împăcare, evident că nu poate fi totul roz și mă mai supăr și eu, ca să se mai echilibreze balanța”, mărturisește Liviu, râzând.

Muzica: Liviu Teodorescu, Marius Moga, Ionuţ “Yogi” Vasilache, Mădălin Roşioru
Text: Marius Moga, Liviu Teodorescu
Producție: Marius Moga pentru (c) 2014 DeMoga Music / UMR
Co- producători: Ionuț (Yogi) Vasilache, Mădălin Roșioru

Mix & Master: Mădălin Roșioru (material înregistrat în studiourile DeMoga Music)

Celelate două single-uri ale artistului – „Eşti Piesa” şi „Electronic Symphony” (în feat. cu LuKone) au fost lansate imediat dupa aparitia de la Vocea Romaniei.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com