Lo-Fang – #88 (Audio)

Lo-Fang – #88

Lo-Fang a.k.a. Matthew Hemerlein este în căutarea muzicii viitorului. Iar pentru asta trăiește în simbioză cu trecutul și prezentul. Pe același portativ stau note ce capătă interpretări nebănuite, producând iluzia unei călătorii prin multiple straturi temporale. Muzica sa este un “Inception” fără totem, ce îți premite să răsfoiești trecutul clasic și prezentul electro după bunul plac. Albumul de debut se numește “Blue Film” și include piesa “#88”, ce se află printre preferatele lui Lorde.

Are 30 de ani, cântă la 6 instrumente (vioară, violoncel, bass, mandolină, pian și chitară) și este compozitor și producător. Muzica clasică a fost prima sa iubire, față de care a rămas loial. Nici nu ar fi avut cum să o uite, când portativul i-a ținut loc de abecedar.

“Am început să învăț să cânt muzică clasică când aveam 5 ani. Era o activitate obligatorie în familia mea. Fratele și sora au învățat, de asemenea, să cânte la vioară. Acesta a fost primul meu contact cu muzica. A urmat apoi muzica de teatru. Pentru o perioadă am fost atras de jazz și apoi am trecut prin diverse alte faze. Mi-am dorit să ajung muzician dintotdeauna. După școală mă reîntorceam mereu la muzică. Aveam nevoie de muzică constant”, a povestit Lo-Fang într-un interviu acordat Musicomh.

Cu o asemenea pregătire muzicală în spate, întrebarea care ne vine în minte imediat este: “De ce au trebuit să treacă 30 de ani pentru ca Lo-Fang să lanseze albumul de debut “Blue Film“?”. Mulți artiști ajung cunoscuți înainte de a împlini vârsta legală pentru a consuma alcool. Matthew Hemerlein, însă, înainte de a adopta pseudonimul Lo-Fang nu a luat în considerare opțiunea unei cariere care să-i ofere vizibilitate. Multă vreme a preferat să cânte în muzee și la galerii de artă și să predea muzică clasică tinerelor generații.

“Nu mi-am dorit să ajung artist la o casă de discuri. În urmă cu ceva timp, totuși, am realizat că am set de aptitudini care mă pot ajuta să mă întrețin singur. Îmi puteam păstra un instrument în minte și un acoperiș deasupra capului.”

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com