M.I.K.E. Push – Guardians Of The Deep (Audio)

M.I.K.E. Push – Guardians Of The Deep

M.I.K.E. Push (aka Mike Dierickx) s-a acomodat la casa de discuri a lui Markus Schulz, Coldharbour Recordings, si isi lanseaza ultimul single pe 2014, “Guardians Of The Deep”.

Ca a lansat piese sub M.I.K.E., Plastic Boy, Push sau sub oricare alt nume dintre cele 85 sub care a produs muzica in acesti 20 de ani, Mike Dierickx, actualmente cu numele de scena M.I.K.E. Push, a avut un mare succes cu temele sale muzicale misterioase. In ultima perioada se regaseste, la Coldharbour Recordings – label care se indreapta din ce in ce mai mult spre zona de mainstage trance, printre… “Guardians Of The Deep”.

Ca si “Intrusion”, track inclus in topul nostru trance pe vara anului 2014, “Guardians Of The Deep” are un breakdown foarte amagitor, cu o linie melodica ce ne aminteste de stilul misterios si inconfundabil al lui Push, unul dintre numele care au facut istorie cu piesele sale prin anii 2000.

Piesa s-a auzit in premiera in editia de ieri a emisiunii Global DJ Broadcast – World Tour, care n-a fost altceva decat setul inregistrat al lui Markus Schulz din cadrul mega-evenimentului pe care l-a organizat in Praga, Cehia, Transmission Seven Sins. Data lansarii: 8 decembrie 2014.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com