M.I.K.E. Push – Intrusion (Audio)

M.I.K.E. Push – Intrusion

Azi ascultam noul single al unuia dintre producatorii de legenda ai lumii trance, Mike Dierickx, arhi-cunoscut drept M.I.K.E., Push si, mai nou, ambele nume la un loc, adica M.I.K.E. Push.

Va dati seama ce discografie are M.I.K.E. Push in spatele sau daca numarul alias-urilor sub care a produs muzica e 85? Solar Factor, M.I.K.E., Push, Plastic Boy, The Blackmaster sunt doar cateva dintre ele. Incepand cu anul acesta, cand a semnat cu Coldharbour Recordings, label-ul lui Markus Schulz, pe Mike Dierickx il vom vedea lansand cu numele M.I.K.E. Push.

Ce ati auzit mai devreme este “Intrusion”, noul single M.I.K.E. Push, cu care Markus Schulz si baietii sau de la Coldharbour ne amagesc in seturile lor live de o buna perioada de timp. “Intrusion” suna excelent!

E acelasi progressive trance care il caracterizeaza pe M.I.K.E. Push cu influente techno, iar melodia de pe breakdown ne duce cu gandul direct la “The Legacy”, marele hit al lui Push din 2000. Tot in acea perioada a lansat si “Universal Nation”, unul dintre track-urile ce nu trebuie sa lipseasca din playlist-urile trancerilor care se respecta.

“Intrusion” va fi lansata pe 18 august la Coldharbour Recordings, impartind EP-ul cu “Bomba”.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com