Mahala Rai Banda – Cuculetu’ (Audio)

Mahala Rai Banda, o trupa renumita in toata lumea, lanseaza alaturi de Live Artist o noua piesa – “Cuculetu’“. Piesa este o reorchestrare a unei variante vechi din folclorul zonei Teleorman.

“Am revenit in Romania cu o piesa noua – “Cuculetu’” – prin care ne lansam oficial pe piata muzicala de aici. Este o melodie traditionala de dragoste, din zona Teleorman, de unde e majoritatea trupei. Am cantat deja “Cuculetu’ “ la un renumit festival din Germania, alaturi de Zdob si Zdub, unde s-a bucurat de un real succes, pe care il dorim si Romania. Pregatim pentru finalul anului 2014 un concert unic in Romania, prin care vrem sa cucerim publicul de aici, asa cum l-am cucerit pe cel din America, Germania, Franta etc. Activitatea noastra, urmatoarele concerte le puteti gasi pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/mahalaRbanda “ a declarat Ionita Aurel, liderul trupei Mahala Rai Banda.

Muzica trupei Mahala Rai Banda împletește ritmuri culese din folclorul roman, traduse într-o versiune cu sound proaspăt și contemporan. Relativ puțin cunoscută în România, Mahala Rai Banda are sute de concerte și zeci de turnee internaționale la active.

Piesele Mahala Rai Banda au apărut în soundtrackul filmului „Borat” si pe compilații internaționale precum Buddha Bar (France), Bucovina Club (Germany), Balkan Bangers and Gypsy Beats (UK), Balearic Bisquits (Denmark), Balkanology (South Africa), Rough Guide to Eastern Europe (UK), Rromanu Suno (Serbia) , Balkan Beats (Germany) Barrio Latino (France), Bar Gypsy (USA) .

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com