Major Lazer Ft. Ariana Grande – All My Love (The Hunger Games: Mockingjay) -Audio-

Major Lazer Ft. Ariana Grande – All My Love (The Hunger Games: Mockingjay)

Ariana Grande lucreaza alaturi de un alt DJ si producator dupa ce a experimentat pentru propriul ei album cu Zedd. De data aceasta piesa All My Love, produsa de Major Lazer se gaseste pe coloana sonora a filmului The Hunger Games.

De altfel, intreaga coloana sonora a filmului aduce impreuna artisti care altfel nu ar fi avut sanse de colaborare – The Chemical Brothers si Miguel, HAIM si Pusha T, totul intr-un album gandit de Lorde, care i-a mai inclus pe Q-Tip, Tinashe, Grace Jones si un remix al lui Kanye West pentru Yellow Flicker Heart. Trackul lui Lorde beneficiaza de un videoclip foarte reusit, iar materialul video se potriveste foarte bine cu mesajul si atmosfera piesei.

Ariana Grande e pe val anul acesta, iar recent a primiti inclusiv un premiu de la Billboard. A ajuns pana pe locul 2 in Hot 100 cu featuringul cu Iggy Azalea Problem, iar acum se afla in clasament datorita colaborarii cu Jessie J si Nicki Minaj pe Bang Bang. Dupa lansarea videoclipul pentru Love Me Harder, un featuring reusit cu artistul canadian The Weeknd, piesa a ajuns rapid in primele 10 trackuri din Hot 100.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com