Mandinga feat. Fly Project – Hello (Videoclip)

Mandinga impreuna cu Fly Project a lansat videoclipul melodiei “Hello“.

Melodia “Hello” este compusa si produsa de catre echipa Fly Records iar videoclipul ei este produs de CatMusic si Happiness Production.

“Discutiile despre aceasta colaborare au inceput din toamna anului trecut. Dupa succesul de la Eurovision si dupa propunerile pe care le-am primit, ne doream sa lansam o piesa pentru Rusia, iar baietii de la Fly Project cunosc foarte bine piata de acolo. Pe masura ce piesa a inceput sa prinda forma, s-au tras primele acorduri, ne-am gandit ca cea mai buna idée ar fi sa facem un featuring! Asa s-a nascut aceasta colaborare. O piesa in limba engleza si spaniola este un act de curaj, are o linie melodica atipica, dar noua ne place foarte mult rezultatul si abia asteptam si parerile fanilor din toata lumea”, a declarat Elena Ionescu (Mandinga).

Videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat in Studiourile MediaPro din Buftea, intr-un spatiu care a fost special transformat intr-o baza militara. Filmarile videoclipului au durat aproape 24 de ore iar scenele nu au fost deloc usoare.

“In timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar cand a trebuit sa filmam noaptea, iar eu eram doar intr-un body…Stateam cu ceaiul fierbinte langa mine non-stop. Cred ca am baut cativa litri in seara respectiva, de frica sa nu racesc. E greu tare in armata”, povesteste Elena.

“Nu am planuit aceasta colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesa si echipa noastra s-a apucat de treaba. Dupa ce piesa a prins contur, ne-au propus sa fie feat, iar noi am acceptat. Hello este o productie muzicala Fly Records si desi agenda noastra este una extrem de aglomerata, nu aveam cum sa spunem nu. Ne place piesa” a spus Tudor, Fly Project.

 

Vizioneaza si spune-ti parerea mai jos.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com