Mandinga – Viva la Fiesta (Videoclip)

Mandinga a lansat videoclipul melodiei “Viva la Fiesta”.

Trupa Mandinga a dat startul petrecerilor de vară mai devreme, lansând piesa estivală “Viva la Fiesta”. Melodia a fost inclusă într-o campanie de promovare a unei beri pentru femei. Urmărește videoclipul la finalul articolului.

Elena Ionescu și colegii săi din Mandinga au lansat single-ul “Viva la Fiesta”, asociindu-se într-o campanie de promovare Redd’s.  Melodia  are un sound energic, iar versurile o recomandă pentru sezonul estival. Piesa “Viva la Fiesta” a fost compusă împreună cu băieții de la Metropolitan Records, iar versurile au fost scrise de Elena Ionescu.

“E o piesa de stare, o piesa care nu te lasă să stai jos și, imediat ce o auzi, apare și cheful de petrecere! Ne dorim ca vara asta să fie plină de dans și amintiri frumoase!”, a declarat Elena Ionescu.

Membrii formației au filmat și un videoclip într-o locație de pe malul lacului Snagov. Filmările videoclipului au durat o zi întreagă, timp în care membrii trupei au pescuit, au jucat fotbal, au făcut un foc de tabără și au condus o barcă cu motor. Cea mai curajoasa a fost Elena, care a ținut cârma, dându-le ceva emoții baieților.

“Mi-a plăcut foarte tare! Am fost în permanență supravegheată de un profesionist, dar cele câteva minute, în linie dreaptă de altfel, au fost foarte intense. Ar fi frumos să pot repeta experiența!”, a povestit solista Mandinga.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com