Marcko ft. Mike Street – Indian Style (Audio)

Marcko, lanseaza, astazi, „Indian Style, un featuring cu Mike Street, unul dintre producatorii lui Lumidee sau Xzibit.

Marcko este un tanar cantaret si producator muzical din Romania care are la activ multe colaborari internationale si care a reusit sa ajunga in S.U.A, atragand atentia mai multor producatori cu piesele sale.

Mike Street, un tanar rapper si producator american, a devenit cunoscut in intreaga lume datorita pieselor produse pentru Lumidee sau Xzibit.
In prezent, Mike Street produce si colaboreaza cu echipa Product G&B detinatoare a trei premii Grammy Award, cunoscuta pentru melodia “Maria Maria” interpretata de Wyclef & Carlos Santana, castigatoare a multor discuri de platina. Productiile sale sunt licentiate pe toate continentele iar noul sau album “The Man & The Dream” este promovat de Universal
Music Group.
Single-ul „Indian Style” este produs de Marcko impreuna cu F. Charm, in studiourile „Lanoy” Bucuresti. Ulterior , piesa a fost finalizata la New York de catre Mike Street si Marcko, acolo unde romanul detine si labelul MarcWin Music.

„Piesa reprezinta o noua etapa in evolutia mea pe plan profesional, dar si o aliniere la ceea ce inseamna industria muzicala mondiala. Sunt foarte multumit de rezultat si sunt convins ca “Indian Style” va prinde la nivel mondial”, ne-a declarat Marcko.

„Cu siguranta, vor urma si alte colaborari, mai ales ca Marcko petrece destul de mult timp in studiourile de la New York” a punctat Mike Street.
Piesa “Indian Style” este lansata si promovata in Romania alaturi de echipa LiveArtist si Florin Nedelcu.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com