Marius Marin feat. Cristina Spatar – Povestea noastra (Lyric video)

Marius Marin a lansat impreuna cu Cristina Spatar melodia “Povestea noastra”, melodie ce vine insotita si de un lyric video.

Marius Marin, fostul finalist de la “Vocea Romaniei”, isi lanseaza primul single oficial alaturi de Cristina Spatar si de casa de discuri Red Clover Media.

Cat a fost concurent la “Vocea Romaniei”, Marius Marin nu s-a remarcat numai datorita calitatilor vocale, ci si a celor fizice, Loredana Groza numindu-l Gerard Butler de Romania. Dupa incheierea show-ului, Marius a insotit-o pe Loredana, fosta lui antrenoare, in turneul “Magic”. Astfel, el a putut sa fie auzit si vazut pe scena in peste 15 orase.

“Intre mine si ,,Povestea noastra” a fost ,,dragoste la prima auditie”. Prima mea piesa este extrem de importanta si definitorie pentru stilul ce il voi aborda pe viitor, iar vocea Cristinei a completat superb tabloul ce-l aveam dinainte de a asculta varianta finala. Imi doresc foarte mult ca piesa sa placa tuturor si le-o dedic cu drag celor ce m-au sustinut la ,,Vocea Romaniei”, colegilor si prietenilor noi pe care mi i-am facut in turneul ,,Magic” ,familiei si desigur, celei ce m-a indrumat pana acum, Loredana!”, a declarat Marius Marin.

“Fiind colegi la aceeasi casa de discuri, mi-a placut cand am ascultat piesa si m-am bucurat cand mi s-a propus sa cant alaturi de Marius. “Povestea noastra” este o piesa cu un mesaj foarte frumos si sper sa ajunga la sufletul ascultatorilor.”, a spus Cristina Spatar pe care am mai auzit-o anul acesta alaturi de Speak in piesa ZAMBESC!

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com