The Marker – Primul pas (Videoclip)

The Marker – Primul pas

The Marker a lansat de Ziua Nationala a Romaniei un nou single care se numeste “Primul pas”. Dupa aproape un an de absenta de pe piata muzicala romaneasca, The Marker revine.

“Am compus si inregistrat “Primul pas” acum un an, dar am simtit ca acum este un moment potrivit sa o lansam tocmai pentru ca este Ziua Nationala a Romaniei, dar si datorita evenimentelor din ultima perioada care au avut loc in societatea romaneasca. Energia si bucuria romanilor de a se uni si de a actiona pas cu pas sa schimbe lucrurile care ii nemultumesc ne-au motivat si pe noi sa lansam piesa aceasta astazi”, a declarat Paul Mates, solist in trupa The Marker.

“Primul pas” a fost lansata impreuna cu videoclip filmat in Brasov, regizat, filmat si editat de Bogdan Daragiu. Noul single The Marker are un sound mai matur fata de piesele anterioare si a fost compus si produs de The Farmers.

“Primul pas” este primul single lansat de The Marker dupa “6 vieti”, colaborarea trupei cu Silviu Pasca. Mai multe informatii despre The Marker, puteti gasi pe pagina lor de Facebook si pe canalul lor de Youtube (single-uri, piese, filmari live ale baietilor, in Bucuresti, in Brasov si la Paris).

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com