Markus Schulz pres. Dakota – CLXXV (Audio)

Cu ocazia a 175 de release-uri la Coldharbour Recordings, Markus Schulz revine la proiectul sau progressive Dakota cu o noua piesa: CLXXV.

Dakota este unul dintre proiectele de suflet ale lui Markus Schulz, piesele lansate sub acest nume inainte de 2002 fiind piatra de temelie a sound-ului Coldharbour. Dupa albumele Scream si Scream 2,Markus Schulz isi indreapta atentia spree proiectul Dakota si ne incanta cu “CLXXV”, o piesa care, dupa cum si numele o spune, marcheaza 175 de release-uri la Coldharbour Recordings.

“Thoughts Become Things” si “Thoughts Become Things II” sunt cele doua albume ale lui Markus Schulz sub aliasul Dakota, lansate in 2009, respectiv 2011. Au urmat “Scream” si “Scream 2”, iar fanii asteapta acum un nou album Dakota. Primele doua au fost piese de colectie, fiind preferate de multi dintre membrii “Schulz Army” in detrimentul albumelor “Scream”.

“CLXXV” combina deep rolling bassline-ul caracteristic productiilor lui Markus Schulz cu linia melodica sentimentala. E perfecta pentru club, dar a facut ravagii si la festivalurile open air la care Markus a testat piesa in ultimele luni.

Coldharbour Recordings este unul dintre cele mai prezente label-uri in postarile noastre legate de muzica electronica, asigurand in ultimii ani o rampa de lansare pentru Mr. Pit si Adina Butar, ambii din Romania. “CLXXV” va fi lansata pe 26 mai.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com