Maroon 5 ft. Gwen Stefani – My Heart Is Open (Audio)

Maroon 5 ft. Gwen Stefani – My Heart Is Open

“My Heart Is Open”, colaborarea dintre Maroon 5 și Gwen Stefani de care Adam Levine este extrem de mândru, a fost lansată oficial. Aceasta este una dintre cele mai sensibile piese de pe noul album “V”, ce va fi disponibil pe piață începând cu data de 2 septembrie 2014.

Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului “V“, Maroon 5 promovează un nou single. Piesa extrasă se numește “My Heart Is Open” și este o baladă de iubire interpretată în duet de Adam Levine și Gwen Stefani. Conform declarațiilor solistului Maroon 5, șansa de a colabora cu Gwen a fost un vis împlinit.

“A fost atât de distractiv. Am vorbit pur și simplu ore întregi. Oportunitatea de a o cunoaște pe Gwen a fost o experiență fantastică pentru mine. Sunt un mare fan al ei”, a povestit Adame Levine într-un interviu acordat Idolator.

Piesa “My Heart Is Open“, ce marchează prima colaborare a trupei cu Gwen Stefani, a fost compusă de Sia Furler. Featuring-ul cu solista No Doubt se află, cel mai probabil, pe lista pieselor preferate ale lui Adam Levine, ce nu se poate abține în a-i face complimente ori de câte ori are ocazia.
“E foarte cool că o avem pe Gwen Stefani pe acest album. Iar Adam nu se poate opri din a spune tuturor cât de tare e Gwen Stefani ca persoană. De multe ori, când îți întâlnești idolii, se întâmplă să fii dezamăgit. Însă în cazul lui Gwen, a fost exact invers,” a povestit chitaristul Maroon 5, James Valentine.

Noul album “V” a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5 ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului “Overexposed“.

Tracklist – V – Maroon 5:

‘Maps
‘Animals’
‘It Was Always You’
‘Unkiss Me’
‘Sugar’
‘Leaving California’
‘In Your Pocket’
‘New Love’
‘Coming Back for You’
‘Feelings’
‘My Heart Is Open’ ft. Gwen Stefani

B-sides

‘ShootLove’
‘Sex and Candy’
‘Lost Stars’

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com