Mary J Blige – Nobody But You (Audio)

Mary J Blige – Nobody But You

Mary J Blige lanseaza o noua piesa de pe albumul The London Sessions. Cantareata ne ofera o piesa upbeat, pe ritmuri de electro, Nobody But You fiind o adevarata declaratie de dragoste.

Se pare ca noul album de studio al cantaretei Hip-Hop/Soul va fi un amestec interesant de balade si piese puternice scrise de cei mai tari artisti britanici ai momentului. Mary J Blige nu a ezitat sa il laude pe Sam Smith, cel care a ajutat in procesul de compunere al pieselor de pe The London Sessions:

There hasn’t been a voice to come along in a very long time that has so much emotion, so much depth, so much truth, so much finesse, so much soul, so much style. “There hasn’t been anything like this since the Mary J. Blige movement.”

The London Sessions va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie, dar pana atunci ne putem bucura deja de cateva piese extrase de pe acest material. Am ascultat Right Now, Therapy si Whole Damn Year, productii semnate de Sam Smith, Naughty Boy, Disclosure si Emeli Sande, iar rezultatul suna promitator per ansamblu.

Sam Smith ramane in continuare in atentia noastra, dupa ce a lansat videoclipul pentru Restart. Cel mai nou single extras de pe albumul In the Lonely Hour beneficiaza de un material video compus din filmari realizate in cadrul concertelor si festivalurilor la care cantaretul britanic a fost prezent in ultima perioada.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com