Matt Lange – Falling Into Place (Audio)

Matt Lange – Falling Into Place

Dupa ce a lansat o serie de EP-uri si single-uri la Armada si Anjunadeep, Matt Lange revine la labelul isoRhythm, pe care l-a fondat si il gestioneaza, cu un nou EP format din doua piese. “Falling Into Place” este una dintre ele.

Matthew Lange (aka Matt Lange) este un DJ, producator si, atentie, sound designer din Los Angeles ce a devenit cunoscut pentru piesele sale progressive house curate, simple si atent mestesugite in ceea ce priveste in special frecventele joase. Liniile de bass techy-crosetate sunt specialitatea sa, iar “Fallng Into Piece” scoate foarte bine in evidenta aceasta abilitate a lui Matt Lange.

Om de casa al Anjunadeep (sublabelul deep al britanicilor de la Above & Beyond), Matt Lange este prezent cu doua productii pe cea mai noua compilatie Anjunabeats Volume 11, dintre care un remix pentru clasicul “Home” al trioului britanic. Anul trecut, v-am invitat sa ascultati EP-ul Way You Know/Only You al lui Matt Lange, unul dintre cele mai frumoase release-uri progressive house din 2013.

Matt Lange nu incheie anul 2014 fara sa revina la labelul sau isoRhythm si o face cu un EP ce include “Falling Into Piece”, piesa pe care tocmai am ascultat-o impreuna, plus “There She Goes” – care da numele EP-ului ce va fi lansat pe 10 decembrie.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com