Matteo feat Like Chocolate – Pe drumul meu (Videoclip)

Matteo feat Like Chocolate – Pe drumul meu

Matteo în colaborare cu Like Chocolate lansează videoclipul noului single “Pe drumul meu”. Piesa a fost produsă de Lanoy Production.

“Am o piesa nouăăăăă!!! Iubiți-vă fără griji și fiți nebuni, de parcă săptămâna voastră nu ar avea nicio zi de luni!” – Matteo

“Studiourile Lanoy au reușit să unească o familie întreagă de artiști care petrec zilnic ore în șir împreună! Totul a decurs foarte natural! Matteo m-a rugat sa îi trag niste voci, așa cum lucrăm de obicei, și apoi a decis, împreună cu managerul nostru Florin Nedelcu, ca această piesă să fie prima colaborare oficială cu proiectul Like Chocolate! Sunt foarte încântata de cum au ieșit piesa și clipul și abia aștept să aud părerile voastre!” – Like Chocolate

Matteo s-a lansat pe piața muzicală din România în 2006. Inspirat de artiști precum Bob Marley, Peter Tosh, Chaka Demus & Plies, Black Uhru, artistul îmbină sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru care Loredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa “Depărtare, depărtare”. Cântecul a devenit un hit, iar Matteo și-a asigurat poziția de cel mai bun artist de muzică reggae din România.

Au urmat numeroase colaborări cu artiști precum Delia Matache, Claudia Pavel, Wassabi, Alex Velea, Anda Adam, DJ Rynno & Silvia, Amsterdam Avenue, Bloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus și produs melodii. În 2010, Matteo a lansat primul single solo,”Lovaman” și a cântat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D. Anul 2011 a fost marcat de lansarea single-ului “Champion”, în colaborare cu Lee More.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com