Meghan Trainor – Lips Are Movin (Videoclip)

Meghan Trainor – Lips Are Movin

Meghan Trainor revine cu un nou single dupa succesul All About That Bass care a propulsat-l la varful clasamentului Hot 100. Lips Are Movin’ beneficiaza de un videoclip colorat, plin de butaforii si decoruri improvizate prin care cantareata il trimite la plimbare pe iubitul mincinos.

Meghan a “furat” putin din decorurile turneului lui Kylie Minogue si a venit cu o canapea in forma de buze, iar de la Beyonce i-a luat pe dansatorii care au insotit-o in ultimele turnee, francezii Les Twins.

I mean, I wrote about this dude that I worked with at the company and I caught him lying, and I wrote about it in a song with my producer, because he was also [on it]. And we wrote it in eight minutes, man. It was my love song [with] like [a] Sara Bareilles vibe.”

Atat Lips Are Moving cat si All About That Bass se regasesc pe albumul de debut al americancei, Title, care va aparea la inceputul lui 2015 si care deja a beneficiat de un start foarte bun datorita primului single. Acesta a stat timp de opt saptamani la varful clasamentului Hot 100 si a fost certificat de 3 ori cu discul de platina pentru vanzari de peste 3 milioane de copii.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com