Menno de Jong feat. Aneym – Your Heaven (Audio)

Menno de Jong feat. Aneym – Your Heaven

Menno de Jong, un DJ si producator olandez care s-a remarcat de-a lungul ultimilor 10 ani in zona uplifting, isi continua seria pieselor vocal trance cu “Your Heaven”, o productie realizata in colaborare cu Aneym din Polonia.

Menno de Jong feat. Aneym - Your Heaven_

Cat timp a fost sub umbrela Armada Music, lansandu-si creatiile la propriul sau label Intuition, Menno de Jong a fost parca ascuns. Acum e la Black Hole Recordings, unde in ultimul an a semnat piese pe care nu doar le-am blocat pe repeat, dar care ne-au si ramas intiparite in memorie. Menno de Jong ne prezinta acum “Your Heaven”, un superb featuring cu Aneym.

Uplifting trance la cea mai inalta calitate, asa cum ne-a obisnuit pana acum. Dupa ce anul trecut ne-a facut sa visam cu “Any Other Day”, Menno de Jong si-a propus pentru 2014 sa ne cucereasca definitiv cu ritmurile sale rapide. Cu “Creatures Of The Night” (feat. Noire Lee) si-a rezervat locul in topul nostru trance de asta-primavara, iar cu “Solicitude”, colaborarea cu Adam Ellis, ne-a dat gata.

Despre Aneym si vocea sa cautata am vorbit in urma cu fix 10 zile, cand v-am prezentat noul single al lui Hazem Beltagui, lansat astazi, “Remember Me”. In ceea ce priveste “Your Heaven”, Menno de Jong si Aneym isi vor vedea numele pe acelasi artwork cu sigla labelului In Trance We Trust nu mai devreme de 13 octombrie.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com