Michael Jackson – Loving You (Audio)

“Loving You” este noua piesa Michael Jackson extrasa de pe albumul postum “Xscape”. Discul produs de Columbia Records va fi lansat la sfârșitul lunii mai.

Fanii Michael Jackson își pot adăuga în playlist un alt single al regelui pop. “Loving You“, piesă compusă în 1987, în perioada sesiunii de înregistrări a albumului “Bad“ o melodie nelansată a legendarului artist. Compoziția a fost prelucrata și remasterizata, Timbaland fiind unul dintre producătorii implicați în proces.

Recent, publicul a putut asculta un alte două single-uri de pe albumul “Xscape” – “Love Never Felt So Good” și ”Chicago”. Melodia “Love Never Felt So Good”, primul extras de pe disc, a debutat în cadrul galei iHeartRadio Awards. Momentul i-a oferit prilejul lui Usher să urce pe scenă pentru a-i oferi un tribut unuia dintre cei mai mari artiști din industria muzicală.

Albumul postum “Xscape” include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 – 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Tracklist “Xscape” – Michael Jackson:

  1. “Love Never Felt So Good”
  2. “Chicago”
  3. “Loving You”
  4. “A Place With No Name”
  5. “Slave To The Rhythm”
  6. “Do You Know Where Your Children Are”
  7. “Blue Gangsta”
  8. “Xscape”

Varianta deluxe a albumului va include atât piesele remasterizate, cât și melodiile în forma originală. “Xscape” va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com